Custom kolekciju.

Elegancija i raznolikost, za svaku ličnost

Sa 15 veličina pera, dva modela, dva sistema za punjenje, dva stila klipova i mnoštvo premaza i prefinjenih završnih obrada, Custom je jedno od najprodavanijih nalivpera u Japanu.
Od €185 sa PDV-om
Custom Kolekciju

Custom Kolekciju

Custom Enju
Penkalo
Custom Urushi
Penkalo
Custom Urushi
Hemijska olovka
Custom 845
Penkalo
Custom 823
Penkalo
Custom 74
Penkalo

Penkalo

Custom Enju

Ovaj novi izuzetan instrument za pisanje obogaćuje tradicionalnu Custom kolekciju.

Njegovo telo je napravljeno od dragocenog japanskog drveta pagode, veličanstvenog drveta koje simbolizuje put do povećane svesti i percepcije, ispunjeno mudrošću, mirom i harmonijom. Obdaren zlatnim atributima i dvobojnim perom od 18-karatnog zlata (N°15), retke je i vanvremenske elegancije.

U stanju da zavede entuzijaste pisanja širom sveta, predstavljen je u ekskluzivnoj Pilot poklon kutiji sa crnom kožnom futrolom inspirisanom Azijom koja će omogućiti da se transportuje i koristi u svakom trenutku.

Penkalo

Custom Urushi

Predmet izuzetka u oblasti finog pisanja.

Napravljen od ebonita, presvučen Urushi lakom i opremljen perom od 18 karatnog zlata, veličine br. 30 za jedinstveno iskustvo pisanja. Dostupan u 3 veličine: F/M/B

Hemijska olovka

Custom Urushi

Predmet izuzetka u oblasti finog pisanja.

Napravljen od ebonita, premazan Urushi lakom. Olovka srednjeg vrha (1.0) koja pruža jedinstveno iskustvo pisanja zahvaljujući mastilu na bazi ulja.

Penkalo

Custom 845

Neka vas ova manja verzija čuvenog prilagođenog modela Urushi očara!

Baš kao i Custom Urushi, telo Custom 845, od ebonita, prekriveno je fantastičnim i izuzetnim Urushi lakom, visoko cenjenim materijalom koji je oplemenjen više od 7000 godina! Dostupna u crvenoj i crnoj verziji, crna završna obrada podvlači krajeve svog rumenog tela i kapice. Takođe postoji u potpuno crnoj verziji. Vrh kapice je završen pozlaćenim slojem, a zatim žlebljenim prstenom ispod kojeg je umetnuta njegova ugravirana PILOT klipsa, identična onom iz Namikija. Donji kraj tela ima žlebljeni prsten i gravirana pera u dve boje naglašavaju njegov elegantan izgled. Olovka se isporučuje u ekskluzivnoj drvenoj kutiji. Dostupno u 4 veličine peraja F / M / B / EB. Kompatibilnost mastila: Kertridži, Iroshizuku mastila, konvertor 70. Pero od 18-o karatnog zlata.

Penkalo

Custom 823

Novajlija u kolekciji Custom: Revidirani Custom 823, lansiran 2000. godine, između elegancije i tradicije.

Prozirno telo napravljeno od luksuzne akrilne smole, 14-karatnog zlatnog pera i klipnog sistema bojenja koji omogućava korišćenje 24 nijanse naših iroshizuku mastila.

U crnoj ili žutoj verziji, dostupan je u 3 veličine pera, fini, srednji ili široki i dolazi u ekskluzivnoj PILOT poklon kutiji sa besplatnim crnim mastionikom.

Penkalo

Custom 74

Custom 74 je naliv pero duguljastog oblika.

Prozirno zatamnjeno telo mu pruža jedinstvenost koje se oslanja na vanvremenski klasicizam. 14-o karatno pero prekriveno rodijumom. Custom 74 može koristiti PILOT patrone ili mastilo preko svoje pumpice. Dostupno u 3 širine pera (tanko, srednje i široko).

Ostali proizvodi

Ostali proizvodi