Pilot

Sa Pilotom, ne radi se samo o pisanju...

Uz PILOT, svako ima moć da napiše svoj svet…

Ko god da si, student, umetnik, radnik, majka, prijatelj…

Stalo nam je do vaših ideja, vaše strasti i do toga ko ste.

Jer znamo da pisanjem, crtanjem, podvlačenjem, škrabanjem… pišete svoj svet.

Ponosni smo na ono što radite sa našim olovkama…

NAPIŠI SVOJ SVET
PILOT

Naša misija

Naša misija

Pilot podržava pisanje kako bi osnažio ljude da izraze svoju jedinstvenost.

“ Ponosni smo na ono što radite sa našim olovkama”.

Pilot svima nudi olovke vrhunskog kvaliteta i inovativna održiva rešenja kako bi maksimalno iskoristili svoj rukopis i postigli ono što je najvažnije.

Naše obećanje

Naše obećanje

Napišite svoj Svet

naš potpis je simbol osnaživanja i samoizražavanja.

Vrite iour vorld poziva ljude da ulože više sebe u sve što rade pisanjem, stvaranjem, istraživanjem, brisanjem, menjanjem stvari. Bez potrebe da budete stručnjak ili umetnik.

„pisati“

je bukvalni čin rukopisa, što znači pisanje, crtanje, dizajniranje, brisanje…kao i apstraktno značenje oblikovanja i pokretanja nečega novog.

 

„tvoj svet“

je beskonačno igralište na koje možemo da utičemo, kombinacija našeg unutrašnjeg sveta (naše telo, naša strast, ideje, osećanja…) i spoljašnjeg sveta (naše okruženje, odnosi, društvo, vrednosti…) kao i kombinacija materijalnih i nematerijalnih sredstava.

sa PILOT, postoji tako mnogo načina
napisati svoj svet

za povezivanje sa samim sobom.
Pisanje rukom angažuje mozak i pomaže nam da zapamtimo i strukturiramo svoje ideje. Pisanje rukom takođe olakšava izražavanje naših osećanja. Pisanje PILOT olovkom takođe nas povezuje sa našim unutrašnjim sobom
za povezivanje sa drugima.
Pošto slanje e-pošte nekome do koga vam je stalo definitivno nije isto što i odvojiti vreme da napišete pismo rukom, pisanje sa PILOT-om je način da pokažete pažnju i jedinstvenost koju ljudi ulažu u svoje odnose.
za stvaranje na svoj način.
Bilo da želite da personalizujete, bojite, crtate ili pišete… PILOT olovke pomažu da se stvori uzbudljiv i iznenađujući svet u kome mašta ne poznaje granice.
za podsticanje novih ideja.
Pisanje PILOT olovkama podržava kolektivne trenutke, podstiče saradnju, spontanost i slučajnost. Omogućavaju ljudskim umovima da budu kreativni i otvoreni za neočekivano.
za lično usavršavanje.
Uz PILOT, učenici i studenti imaju najbolje alate za poboljšanje čitanja, veštine savladavanja jezika i samopouzdanja u učenju.
za brigu o planeti.
Kao sve održivije sredstvo izražavanja, PILOT olovke su takođe najbolji način da izrazimo ljubav prema prirodi i planeti.

Bilo da ste u školi, u kancelariji ili kod kuće:

uvek će postojati Pilot olovka u tvom životu, da napišeš svoj svet.

#Write Your World

Saznajte više o Pilot-u