Iroshizuku tinte.

Paleta mastila u bojama japanskog pejzaža

Pilotova svetski poznata mastila su plod drevne japanske umetnosti kaligrafije. Sadrže svu poeziju pejzaža Zemlje izlazećeg sunca: 24 uzvišene nijanse koje odgovaraju vašem pisanju vašem raspoloženju.

Od 12 € sa PDV-om

Iroshizuku tinte

Iroshizuku tinte

Iroshizuku tinta
mini 15ml
Iroshizuku Tinta
50 ml
Iroshizuku Tinta
6 kertridži

mini 15ml

Iroshizuku tinta

Čuvena“ iroshizuku“ mastila su takođe dostupna u mini bočicama od 15ml.

Više od 20 nijansi boja mastila koja će vas odvesti na poetsko putovanje. Oda Japanskim predelima i umetnošću kaligrafije i pisanja. Ove mini bočice imaju namenu da vam dozvole da probate sve nijanse i da vam dozvole da uživate u pisanju.

50 ml

Iroshizuku Tinta

Ime „Irošizuku“ je kombinacija japanskih reči „iro“ (bojenje) izražavajući visoke standarde i varijacije boja, i „šizuku“ (kapljica), otelotvorenje same slike kapuće vode.

Svako ime boje mastila potiče od izraza lepote japanskih prirodnih pejzaža i biljaka, od kojih svaki doprinosi dubini pojedinačne nijanse. Dok pišete, uživajte u Japanskoj dubokoj i suptilnoj estetici boja. PILOT je oduvek proizvodio svoja mastila, koja su priznata širom sveta.

6 kertridži

Iroshizuku Tinta

Čuvena „iroshizuku“ mastila su takođe dostupna u kertridžima.

Više od 12 boja mastila koje će vas odvesti na poetsko putovanje. Oda japanskim pejzažima i omaž umetnosti pisanja.

24 uzvišene nijanse

Nadahnite se iz daha prirode i dozvolite irošizuku mastilu da vas odvede na poetsko putovanje. Prava oda japanskim pejzažima i omaž umetnosti pisanja.

Savršena pratnja Pilots asortimanu Fine Vriting instrumenata, iroshizuku mastila su dostupna u 24 uzvišene nijanse otvarajući vrata u svet beskonačne prefinjenosti.

Naziv „iroshizuku“ je kombinacija japanskih reči „iro“ (boja) koje izražavaju visoke standarde i varijacije boja i „shizuku“ (kapljica), koja otelotvoruje samu sliku vode koja kaplje.
Svako ime mastila potiče od izraza prelepih japanskih prirodnih pejzaža i biljaka, što sve doprinosi dubini svake pojedinačne nijanse. Uživajte u japanskoj bogatoj i suptilnoj estetici boja dok pišete.

Svaka prelepo predstavljena boca nudi bogatu i luksuznu ivicu vašem kreativnom i svakodnevnom pisanju.

Ostali proizvodi

Ostali proizvodi