Kvalitet.

Kao jedan od retkih proizvođača koji upravlja celokupnim dizajnom i proizvodnjom svojih instrumenata za pisanje, PILOT garantuje besprekoran kvalitet svojih proizvoda.

Veran svom japanskom poreklu, svaka fabrika podleže strogim proizvodnim procesima i kontrolama. Svaki proizvod se sistematski testira na kraju proizvodnog lanca.

Inovacija.

Više od 100 godina PILOT je poznat po svojim genijalnim mehanizmima i zlatarskoj umetnosti, koji pisanje čine sve udobnijim. Zahvaljujući veoma visokom nivou inovacija u kombinaciji sa velikom industrijskom odlučnošću, PILOT je uveo nove tehnologije koje su potpuno promenile tržište pisanja:

Saveti & mastila

Saveti & mastila

Saveti.

Reputacija PILOT instrumenata za pisanje je izgrađena na kvalitetu njihove proizvodnje i lakoći sa kojom se mogu koristiti.
Zahvaljujući veoma visokom nivou inovacija, zajedno sa snažnom industrijskom posvećenošću, PILOT je sukcesivno uveo tehnologije koje su potpuno promenile tržište pisanja.

Izvrsnost mastila.

Tokom godina, PILOT je razvio širok spektar ekskluzivnih i specifičnih mastila.

Stručnost brenda u oblasti hemijskog inženjeringa i značajno ulaganje u istraživanja omogućili su nam da vam ponudimo pet ključnih tehnologija mastila koje su sada sastavni deo tržišta za pisanje.