Olovke sa tečnim mastilom

Pisaći pribor PILOT poznat je po visokom kvalitetu izrade i jednostavnosti korištenja.

Kombinujući veoma visok stepen inovacije sa snažnom industrijskom predanošću, PILOT je uveo niz tehnologija koje su u potpunosti promenile tržište pisanja.

Hi tecpoint

Hi tecpoint za ultra precizne linije i veliku udobnost pisanja.

Olovka V5/V7 savršen je primer ove kombinacije proizvoda.

Za dve decenije V5 Hi-Tecpoint roler olovka s tečnim mastilom postala je jedna od najprepoznatljivijih olovaka na tržištu, a do danas ostaje referenca kvaliteta na tržištu.

Jedinstveni vrh Hi- Tecpoint daje precizan trag čistog tečnog mastila, pružajući svetlu i gustu boju dok sastav regulatora mastila održava konstantan protok do poslednje kapi.

Zahvaljujući providnom prozoru koji se nalazi na telu Pilot olovke, možete proveriti nivo mastila u bilo kojem trenutku tako da nikada ne budete nespremni.

Merilo udobnosti pisanja.

Kuglice od volfram karbida

Ova legura je jedna od tajni kvaliteta PILOT-a. Efikasno se odupire deformacijama izazvanim udarima ili padom. Kuglica zadržava okrugli oblik , a linija ostaje precizna, pravilna i bez mrlja i curenja.

Kuglica se okreće brzinom od 4 do 5000 okretaja u minutu. Ova rotacija stvara efekat zagrevanja koji čini mastilo još tečnijim. Kuglica je smeštena u kućište od nerđajućeg čelika.

Hi- Tecpoint Savet

Lansiran 1984. godine, set mikroloptica u 3 ili 4 udubljenja na kraju Hi-Tecpoint-a je ekskluzivno patentirao Pilot.

Za razliku od nepovezanih loptica, ova tehnologija omogućava slobodniji protok mastila i poboljšava rotaciju kuglice za tečniji rezultat. Rezultat su precizne linije i izuzetna udobnost pisanja.

Regulator mastila

Pilot Hi-Tecpoint V5 V7 roler olovke opremljene su revolucionarnim sistemom regulatora tečnog mastila koji obezbeđuje savršeno kontrolisan i trenutni protok mastila, sa živim i izdržljivim bojama.

Privremenim skladištenjem viška mastila u membranama različite debljine, regulator mastila omogućava kontrolu dovoda mastila do pera i na taj način ravnomerno reguliše protok mastila tokom čitavog veka trajanja olovke.

ATT sistem

Najsavremenija tehnologija u kućištu je genijalna opruga koja se uklapa oko vrha kako bi bila potpuno hermetička.

Ovaj sistem garantuje da je olovka spremna za upotrebu i stavlja tačku na probleme curenja ili teškog prajmerisanja mastila.

kategorija

V-sistem kategorija :

Hi-Tecpoint
V5
Hi-Tecpoint
V7
Cartridge system
V5
Cartridge system
V7
V-Ball
V-pen
V-Sign Pen
Hi-Tecpoint
V10 RT
Greenball
Hi-Tecpoint
V7 Grip
V-Board Master
Spotliter

V5

Hi-Tecpoint

V5 je najprodavaniji asortiman od 1984. godine!

V5 je kuglica sa tečnim mastilom opremljena regulatorom mastila za savršen protok mastila. Njegova visokootporna kugla od volfram karbida zadržava svoj oblik i izuzetno je izdržljiva. Bićete oduševljeni preciznošću i finoćom V5 hoda.

Sada nadoknađujemo emisije CO2 svih olovaka proizvedenih u našoj evropskoj fabrici sa sedištem u Francuskoj (74) tako što podržavamo i finansiramo projekat „čistih okeanskih plastičnih banaka“ koji je predložio Climate Partner.

V7

Hi-Tecpoint

V7 je najprodavaniji asortiman od 1984!

V7 je kuglica sa tečnim mastilom opremljena regulatorom mastila za savršen protok mastila. Njegova visokootporna kugla od volfram karbida zadržava svoj oblik i izuzetno je izdržljiva. Bićete oduševljeni preciznošću i finoćom V7 hoda.

Sada nadoknađujemo emisije CO2 svih olovaka proizvedenih u našoj evropskoj fabrici sa sedištem u Francuskoj (74) tako što podržavamo i finansiramo projekat „čistih okeanskih plastičnih banaka“ koji je predložio Climate Partner.

V5

Cartridge system

Svjetska premijera: PILOT predstavlja prvi roler sa tečnim mastilom i zamjenljivom patronom.

Legendarni kvalitet preciznog pisanja PILOT-ovog V5/V7 je sada povoljniji (mogućnost zamjene uloška) i ekološki (71% recikliranog materijala). Zajedno možemo napraviti razliku i pomoći u uštedi resursa naše planete.

Proizvodeći Hi-Tecpoint V5 Refillable Roler sa tečnom tintom sa recikliranom plastikom, Pilot smanjuje otisak ugljenika olovke u poređenju sa istom olovkom proizvedenom bez reciklirane plastike. Ali tu se ne zaustavlja, punjenjem najmanje 3 puta, smanjili biste i emisiju ugljen-dioksida.

Od proizvodnje do kraja veka upotrebe proizvoda, procenjuje se da kupovina ove Begreen olovke i punjenje 3 puta smanjuje ukupan uticaj olovke na životnu sredinu za -81%** u poređenju sa kupovinom dodatne 3 nove olovke.

Mali gest može napraviti značajnu razliku u našoj borbi protiv klimatskih promena!

V7

Cartridge system

Svjetska premijera: PILOT predstavlja prvi roler sa tečnim mastilom i zamjenljivom patronom.

Legendarni kvalitet preciznog pisanja PILOT-ovog V5/V7 je sada povoljniji (mogućnost zamjene uloška) i ekološki (71% recikliranog materijala). Zajedno možemo napraviti razliku i pomoći u uštedi resursa naše planete. Proizvodeći Hi-Tecpoint V5 Refillable Roler sa tečnom tintom sa recikliranom plastikom, Pilot smanjuje otisak ugljenika olovke u poređenju sa istom olovkom proizvedenom bez reciklirane plastike. Ali tu se ne zaustavlja, punjenjem najmanje 3 puta, smanjili biste i emisiju ugljen-dioksida. Od proizvodnje do kraja veka upotrebe proizvoda, procenjuje se da kupovina ove Begreen olovke i punjenje 3 puta smanjuje ukupan uticaj olovke na životnu sredinu za -81%** u poređenju sa kupovinom dodatne 3 nove olovke. Mali gest može napraviti značajnu razliku u našoj borbi protiv klimatskih promena!

V-Ball

V Ball je roler olovka sa konusnim vrhom i krutom i izdržljivom kuglom od volfram karbida.

Opremljen regulatorom mastila, bićete zavedeni savršenim protokom mastila V Ball 05, dugotrajnošću mastila i jednostavnim, modernim dizajnom. V Ball 05 je posebno pogodan za sve ljubitelje finog pisanja.

V-pen

Pilot’s V-PEN kombinuje udobnost i praktičnost rolera sa finim potezom nalivpera.

Nema više neurednih kertridža ili papira za upijanje: V-PEN je za jednokratnu upotrebu, sa mastilom već ubačenim pravo u cev, zajedno sa prozorom za gledanje tako da možete da vidite koliko vam je mastila ostalo.

V-PEN je idealna kao prva olovka za one koji uče da pišu mastilom, jer ako napravite grešku, mastilo se briše pomoću standardnih iskorenjivača mastila.

V-PEN je idealan i za levoruke, sa svojim zaobljenim perom, tako da zaista nikada nije bilo boljeg vremena da ponovo otkrijete likovnu umetnost pisanja nalivperom! Dostupan u raznim modernim i prepoznatljivim bojama.

Pero od 0,58 mm daje srednju liniju.

V-Sign Pen

V-Sign Pen je marker olovka sa tečnim mastilom, sa srednjim vrhom opremljena regulatorom za savršen protok mastila.

Nivo mastila je vidljiv – tako da više neće biti iznenađenja. Bićete oduševljeni glatkoćom i dugotrajnošću V-Sign olovke

V10 RT

Hi-Tecpoint

V10 RT je verzija Hi-Tecpoint V serije koja se može uvlačiti i ponovo puniti.

Savršen instrument za pisanje za one koji uživaju u većoj širini poteza. Njegova visokootporna kugla od volfram karbida zadržava svoj oblik i izuzetno je izdržljiva. Bićete oduševljeni preciznošću njegovog hoda, dugim životnim vekom i jednostavnim, elegantnim dizajnom. Ergonomski rukohvat V10 RT pruža odličnu udobnost pisanja.

Greenball

Greenball je višekratna, ekološki prihvatljiva lopta za rolere sa konusnim vrhom i krutom i izdržljivom kuglom od volfram karbida.

Svideće vam se savršenstvo protoka mastila Greenball-a, njegova dugovečnost i jednostavan, moderan dizajn.

Greenball roler je deo Begreen asortimana, proizveden od reciklirane plastike. Zajedno možemo napraviti razliku i pomoći u očuvanju resursa naše planete.

Proizvodnjom Begreen Greenball olovke sa tečnim mastilom od reciklirane plastike, Pilot smanjuje ugljenični otisak olovke u poređenju sa istom olovkom proizvedenom bez reciklirane plastike.

Ali ne staje tu, dopunjavanjem najmanje 3 puta, nadoknadili biste i emisije ugljen-dioksida.

Od proizvodnje do kraja životnog veka proizvoda, procenjuje se da kupovina ove Begreen olovke i njeno ponovno punjenje 3 puta smanjuje ukupan uticaj olovke na životnu sredinu za -78%** u poređenju sa kupovinom dodatne 3 nove olovke. Mali gest može da napravi značajnu razliku u našoj borbi protiv klimatskih promena!

V7 Grip

Hi-Tecpoint

V7 Grip je kuglica sa tečnim mastilom sa regulatorom mastila koji obezbeđuje savršen protok mastila. Njegova visokootporna kugla od volfram karbida zadržava svoj oblik i izuzetno je izdržljiva.

Bićete oduševljeni preciznošću V7 Grip poteza, dugotrajnošću mastila, elegantnim dizajnom i ergonomskim rukohvatom.

V-Board Master

Tehnička inovacija, V-BOARD MASTER je dopunska olovka za belu tablu sa tečnim mastilom.

Novi sistem za navodnjavanje mastilom omogućava trenutno pisanje bez mućkanja ili pumpanja, kao i konstantan protok mastila: više nema markera koji piše sve manje i manje što se više koristi!

Bićete oduševljeni intenzitetom i blistavošću boja V-BOARD MASTER-a. Ovaj marker je deo Begreen asortimana, proizveden od reciklirane plastike.

Zajedno možemo napraviti razliku i pomoći u očuvanju resursa naše planete. Proizvodnjom Begreen V-Board Master marker olovke od reciklirane plastike, Pilot smanjuje ugljenični otisak olovke u poređenju sa istom olovkom proizvedenom bez reciklirane plastike.

Ali ne staje tu, dopunjavanjem najmanje 3 puta, nadoknadili biste i emisije ugljen-dioksida.

Od proizvodnje do kraja životnog veka proizvoda, procenjuje se da kupovina ove Begreen olovke i njeno ponovno punjenje 3 puta smanjuje ukupan uticaj olovke na životnu sredinu za -75%** u poređenju sa kupovinom dodatne 3 nove olovke.

Mali gest može da napravi značajnu razliku u našoj borbi protiv klimatskih promena!

Spotliter

SPOTLITER VV iz Pilota je jin jang funkcionalnosti i ekološke svesti

SPOTLITER VV ima dve fluorescentne boje u jednoj neverovatnoj olovci, omogućavajući vam da razlikujete svoje istaknute delove i istovremeno pomažete u zaštiti životne sredine!

SPOTLITER VV je odličan za školu, savršen za koledž, sjajan za univerzitet i odličan za radno mesto.

Vrh dleta od 3,6 mm daje širinu linije od 3,3 mm na oba kraja.

Hi tecpoint za ultraprecizne linije i veliku udobnost pisanja.

inspiracija

inspiracija

Ostali proizvodi

Proizvod prilagođen svim potrebama