Pravne informacije

Uslovi korišćenja i pravne informacije

Član 1: Opis sajta

Ovaj veb sajt je dostupan preko sledećeg URL: https://www.pilotpen.rs/sla/ (u daljem tekstu "veb sajt").

Izdavač i vlasnik veb sajta je preduzeće Pulse office doo registrovano pod matičnim brojem 20636793 i PDV brojem 106584705 u Beogradu, sa sedištem u ulici Žitna 28, 11272 Dobanovci – Beograd i zastupano od strane direktora Milana Dobrilovića, potpuno ovlašćenog za ove potrebe.

Veb sajt hostuje kompanija OXALIDE SASU - https://www.oxalide.com/, sa sedištem u boulevard de Strasbourg 25, 75010 Pariz, Broj telefona: +33 1 75 77 16 50.

Član 2: Sloboda upotrebe

Upotreba usluga postavljenih od strane Pulse office doo i opisanih u ovim uslovima korišćenja i upotrebe je kompletno besplatno.

Međutim, oprema (računar, telefon, softver, telekomunikacije i dr.) koja omogućava pristup ovom servisu je isključiva odgovornost internet korisnika, kao i troškovi internet priključka i konekcije.

Član 3: Intelektualna svojina

Veb sajt i njegov sadržaj su ekskluzivno vlasništvo Pulse office doo. Pored prostog pregledanja veb sajta na internetu, bilo koja druga upotreba veb sajta ili njegovog sadržaja mora biti prethodno pismeno odobrena od strane Pulse office doo.

Član 4: Zaštita ličnih podataka

Ličnim podacima korisnika interneta se može raspolagati u skladu sa zakonom od 06.01.1978. god. a koji se odnosi na slobodu i skladištenje informacija. Svaki internet korisnik ima pravo na pristup izmenu ili dopunu informacija koje se odnose na njega. Da bi ostvarili ovo pravo, molim vas kontaktirajte Pulse office doo, milan@pulseoffice.rs. Ova informacija je namenjena za upotrebu od strane Pulse office doo kako bi se slale marketinške, prodajne ili promotivne ponude. Ukoliko je neophodno Pulse office doo može biti zamoljen da prosledi ove podatke svojim poslovnim partnerima.

Član 5: Upotreba kukija

Kada posetite naš sajt prvi put, mi vas obaveštavamo da koristimo kukije putem banera na dnu stranice. Nastavkom surfovanja na našem sajtu kada je baner prikazan, vi prihvatate upotrebu kukija.

Kuki je tekst datoteka skladištena na hard disku od strane servera veb stranice. Kukiji ne mogu pokretati programe ili ubaciti viruse na računar. Kukiji su raspoređeni jedinstveno i mogu biti pročitani samo od strane veb servera domena koji je izdao kuki.

Kukiji izdati od strane našeg sajta se koriste za:

  • dobijanje statističkih informacija o korišćenju i broju poseta našeg sajta kako bismo unapredili performanse naših usluga. Mi koristimo Google Analytics ili slične alatke. Sakupljene informacije su grupisane i ne dozvoljavaju individualnu identifikaciju. Da biste saznali više o Google Analytics : http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html
  • prilagođavanje prezentacije našeg sajta vašem displeju i uređaju (jezik, rezolucija displeja, operativni sistem, itd.);
  • memorisanje informacija koje ste ostavili na našem sajtu kako bi olakšali pristup vašem nalogu ili igrici kako ne biste morali da se identifikujete više puta tokom jedne sesije.

Kukiji izdati na našem sajtu od strane aplikacija tuđih sajtova

Postoji verovatnoća da ćemo na našem sajtu uključiti računarske aplikacije drugih sajtova, kao što su Facebook ili Twitter... Socijalna mreža će vas verovatno identifikovati zahvaljujući datoj aplikaciji čak iako je niste koristili tokom posete našeg sajta. Mi nemamo kontrolu nad procesima koje koriste socijalne mreže i koje deluju za sebe. Za više informacija o kukijima i korišćenju vaših ličnih podataka od strane socijalnih mreža, savetujemo vam da pregledate uslove korišćenja socijalnih mreža na njihovim sajtovima.

Upravljanje vašim preferencama po pitanju kukija

Možete izabrati da sačuvate kukije na vašem terminalu ili da suprotno zabranite upotrebu kukija putem konfigurisanja vašeg pretraživača. Konfiguracija svakog pretraživača je drugačija, a mi vam ispod dajemo informacije koje će vam pomoći da modifikujete vaše želje po pitanju kukija. Takođe možete kontaktirati sajt http://youronlinechoices.com, i pratiti predložene instrukcije ovog sajta kako da kontrolišete, autorizujete ili blokirate kukije čuvane na vašem terminalu.

Član 6: Rizici vezani za internet

Veb sajt usluga je dostupna 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, osim u slučaju više sile, događaja van kontrole Pulse office doo, perioda održavanja i potencijalnih kvarova.

Brzina protoka i vreme odgovora informacije koja cirkuliše između interneta i veb sajt platforme nije zagarantovana od strane Pulse office doo. U stvari, brzina kojom informacija cirkuliše ne spada u uslugu ponuđenu od strane Pulse office doo, ali sadržane karakteristike mreže se tiču tehničkih sredstava neophodnih za generisani protok.

Pulse office doo podseća korisnike na internet karakteristike i ograničenja i ne prihvata odgovornost za posledice konekcije na ovu mrežu preko svog veb sajta.

Tačnije, Pulse office doo ne može biti odgovoran za bilo kakvu štetu, materijalnu ili nematerijalnu, prouzrokovanu korisnicima, njihovoj IT opremi ili podacima uskladištenim na njoj, ili bilo kakve posledice na njihov privatni, profesionalni ili komercijalni posao.

Pulse office doo ne može biti odgovoran za bilo koju upotrebu, od strane trećeg lica, elemenata koji se pojavljuju na privatnim delovima veb sajta.

Pulse office doo ne može biti odgovoran u slučaju da jedan ili više korisnika nemaju pristup veb sajtu zbog tehničkog problema ili bilo kog problema koji je u vezi sa preopterećenjem mreže.

Član 7: Suspenzija i raskid

Pulse office doo može jednostrano i u bilo koje vreme privremeno ili definitivno prekinuti onlajn dostupnost svog veb sajta bez bilo kakve odgovornosti.

Član 8: Veb sajtovi trećih lica

Stranice veb sajta mogu sadržati linkove koji se odnose na veb sajtove drugih preduzeća i nad kojima Pulse office doo nema nikakve kontrole. Pulse office doo ne prihvata odgovornost za sadržaje ovih sajtova trećih lica ili za sadržaje na koje se ti sajtovi trećih lica mogu odnositi.

Član 9: Razno

Pulse office doo je slobodan da izmeni ove generalne uslove korišćenja i upotrebe u bilo kom trenutku.Poslednja verzija generalnih uslova korišćenja i upotrebe je predstavljena korisnicima.

Generalni uslovi korišćenja i upotrebe su u skladu sa Zakonima Republike Srbije i bilo koje nesuglasice vezane za njihovu izvršnost ili interpretaciju mogu biti priložene ovlašćenom Sudu.

Strogo je zabranjeno korišćenje ili reprodukovanje imena Pulse office doo i/ili njegovog logotipa i/ili bilo kog logotipa PILOT CORPORATION OF EUROPE kao i dizajna i modela prezentovanih na ovom veb sajtu ili povezanom veb sajtu u bilo kom kapacitetu, a posebno za potrebe publiciteta, bez prethodnog pismenog odobrenja Pulse office doo i PILOT CORPORATION OF EUROPE.

Slike koje su prikazane na ovom veb sajtu dolaze iz foto biblioteke Pulse office doo i PILOT CORPORATION OF EUROPE.

© 2017 - PILOT CORPORATION OF EUROPE – All rights reserved.