Pravne informacije

Član 1: Opis sajta

Ovaj web sajt je dostupan na sledećoj URL adresi: https://www.pilotpen.rs/sla/ (u daljem tekstu web sajt).

Izdavači websajta su:

  • Preduzeće PILOT CORPORATION OF EUROPE, SA sa kapitalom od 7,216,936 evra, registrovano u Registru preduzeća 399 424 753 Annecy, čije se sedište nalazi u PAE de La Caille - Saint-Martin Bellevue - 74350 Allonzier-La-Caille, Francuska.
    Menadžer publikacije je g. Ken SCHOELLHAMMER.
  • Preduzeće Pulse Office doo, MB 20636793, PIB : 106584705, čije se sedište nalazi u Prva Industrijska 5, 22330 Nova Pazova, Srbija,
    Menadžer publikacije je g. Milan Dobrilović.

Mozete nas kontaktirati na tel: +381607000462, email: office[at]pulseoffice.rs

Websajt je hostovan od strane kompanije CLARANET OXALIDE S.A.S.U - https://www.oxalide.com/, devops i cloud kompanije, sa sedištem u bulevar de Strazbur 25, 75010 Pariz, Telefon: +33 1 75 77 16 50.

Član 2: Sloboda upotrebe

Korišćenje usluga kompanija PILOT CORPORATION OF EUROPE i Pulse Office d.o.o. opisanih u ovim opštim uslovima je potpuno besplatno.

Međutim, oprema (računar, telefon, softver, telekomunikacije, itd.) koja omogućava pristup ovom servisu isključivo zavisi od internet korisnika, kao i troškovi Internet povezivanja.

Član 3: Intelektualna svojina

Web sajt je ekskluzivno vlasništvo PILOT CORPORATION OF EUROPE i njen sadržaj je vlasništvo PILOT CORPORATION OF EUROPE i/ili Pulse Office d.o.o. Pored jednostavnog prikazivanja web sajta na Internetu, svaka druga upotreba web sajta ili njegovog sadržaja podleže prethodnoj saglasnosti PILOT CORPORATION OF EUROPE i Pulse Office d.o.o.

Strogo je zabranjeno koristiti ili kopirati ime "PILOT" i/ili njegov logo, bilo koji brend i dizajn pomenut i/ili prezentiran na web sajtu ili na bilo kom drugom povezanom web sajtu, iz bilo kog razloga a posebno u reklamne svrhe, bez prethodne pismene saglasnosti PILOT CORPORATION OF EUROPE.

Slike koje ilustruje web sajt dolaze iz foto galerije PILOT CORPORATION OF EUROPE i/ili Pulse Office d.o.o.

Član 4: Zaštita ličnih podataka

Sa ličnim informacijama internet korisnika će se postupati u skladu sa zahtevima Generalne regulative za zaštitu podataka (GDPR) od 27. aprila 2016. godine. Ovde je link do naše Politike privatnosti, koja pruža informacije o načinu na koji sakupljamo i obrađujemo lične podatke.

Ako imate bilo kakve upite u vezi sa našom politikom privatnosti, molimo vas da nas kontaktirate na: office[at]pulseoffice.rs.

Član 5: Korišćenje kolačića na našem web sajtu

Kolačić je tekstualni fajl postavljen na hard disku od strane servera Web strane. Kolačići ne mogu pokrenuti programe ili uvesti virus na vaš računar. Kolačići se koriste samo u određene svrhe, kao što su tehničko olakšanje vaše posete ili obezbeđivanje statistike. Naša politika kolačića i način na koji možete otkazati kolačiće je opisana u našoj Politici privatnosti.

Kada posetite naš web sajt po prvi put, obaveštavamo vas da koristimo kolačiće, pomoću banera sa informacijama koji se prikazuje u podnožju stranice. Nastavkom pregleda našeg web sajta kada se prikaže ovaj baner, slažete se sa našom upotrebom kolačića.

Verovatno ćemo uključiti na naš web sajt računarske aplikacije od trećih strana, na primer Youtube. One koriste kolačiće i ako ih koristite mi nemamo kontrolu nad njihovim procesima jer oni deluju nezavisno. Za više informacija o kolačićima i korišćenju vaših ličnih podataka od strane ovih aplikacija, savetujemo vam da pogledate njihove politike privatnosti i opšte uslove korišćenja.

Član 6: Rizici koji su vezani za internet

Usluge web sajta su dostupne 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, osim u slučaju više sile ili događaja van kontrole PILOT CORPORATION OF EUROPE ili Pulse Office d.o.o. kao i u periodima održavanja i potencijalnih kvarova.

PILOT CORPORATION OF EUROPE ne garantuje brzinu prenosa i vreme odgovora informacija koje kruže između interneta i web sajt platforme. Zapravo, brzina kojom podaci cirkulišu ne spada u uslugu koju nude PILOT CORPORATION OF EUROPE i Pulse Office d.o.o., već inherentne karakteristike online mreže u pogledu tehničkih sredstava za uspostavljanje saobraćaja.

PILOT CORPORATION OF EUROPE i Pulse Office d.o.o. podsećaju korisnike na karakteristike i ograničenja Interneta i ne prihvataju nikakvu odgovornost za posledice povezivanja korisnika sa ovom mrežom putem web sajta.

Konkretnije, PILOT CORPORATION OF EUROPE i Pulse Office d.o.o. se ne mogu smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu, materijalnu ili nematerijalnu, prouzrokovanu korisnicima, njihovom IT opremom ili podacima na njoj, ili bilo kakvim mogućim posledicama na njihov lični, profesionalni ili komercijalni posao.

PILOT CORPORATION OF EUROPE i Pulse Office d.o.o ne mogu biti odgovorni za bilo kakvu upotrebu, od strane trećih lica i elemenata koji se pojavljuju u privatnim područjima web sajta.

PILOT CORPORATION OF EUROPE i Pulse Office d.o.o ne mogu biti odgovorni u slučaju da jedan ili više korisnika ne mogu da se povežu sa web sajtom zbog bilo kakve tehničke greške ili bilo kakvih problema koji su posebno povezani sa preopterećenjem mreže.

Član 7: Suspenzija i ukidanje

PILOT CORPORATION OF EUROPE i Pulse Office d.o.o. mogu jednostrano i u bilo koje vreme privremeno ili definitivno prekinuti online dostupnost svoje web stranice bez odgovornosti i bez naknade štete bilo kome i bilo koje vrste.

Član 8: Web sajtovi trećih strana

Stranice web sajta mogu sadržavati hiperlinkove koji se odnose na druge web sajtove kojima upravljaju druge kompanije a ne PILOT CORPORATION OF EUROPE ili Pulse Office d.o.o. i nad kojim PILOT CORPORATION OF EUROPE i Pulse Office d.o.o. nemaju nikakvu kontrolu. PILOT CORPORATION OF EUROPE i Pulse Office d.o.o. ne preuzimaju nikakvu odgovornost za sadržaj ovih trećih strana ili sadržaja na koje se ove treće strane mogu pozvati.

Član 9: Ostalo

PILOT CORPORATION OF EUROPE i Pulse Office d.o.o. mogu slobodno menjati ove opšte uslove korišćenja u bilo koje vreme. Najnovija verzija opštih uslova korišćenja dostupna je korisnicima.

Opšti uslovi korišćenja regulisani su francuskim zakonom i svaki spor koji se odnosi na njihovo izvršenje i / ili njihovo tumačenje će se podneti francuskim sudovima.