Begreen – asortiman PILOT proizvoda napravljenih od recikliranog materijala

Begreen range

Pilot primjenjuje svoju filozofiju i posvećenost na svoj posao i proizvodnju. Svjesni da budućnost zavisi od svih nas, a koristeći svoju stručnost, kompanija je odlučila da stvori prvi asortiman recikliranih olovaka: Begreen range.

Sa Begreen asortimanom, PILOT-ova ideja je da se otvori novi, pozitivniji put za našu planetu.

Koje koristi ovaj asortiman pruža u cilju zaštite životne sredine?

Plastika se pravi od nafte. Korišćenjem reciklirane plastike, PILOT koristi manje nafte i samim tim doprinosi očuvanju prirodnih resursa.

Zamislite: da su sve olovke proizvedene u većim evropskim državama za godinu dana napravljene od reciklirane plastike! To bi nam omogućilo da uštedimo bar 78000 tona plastike što je ekvivalentno:

  • plastičnoj kocki veličine zgrade od 30 spratova,
  • mjesečnoj potrošnji goriva svih automobila u Parizu.

Štaviše, upotreba uložaka takođe smanjuje proizvodnju plastike. Ne bacajte tijelo i kapicu , jer su ovo najveći plastični dijelovi olovke:

  • 80% naših olovaka (hemijske olovke, gel roleri, roleri sa tečnom tintom) su dopunjivi.

U PILOT-u, mi smatramo da kroz ovakav tip ponašanja svi možemo doprineti zaštiti životne sredine.

Naravno, ovaj pristup ne žrtvuje naše zahtjeve u smislu kvaliteta, tehnologije i dezena. Olovke izabrane za Begreen kolekciju su bile jedne od vodećih u standardnom PILOT asortimanu.

Ovakav tip proizvodnje je još ambiciozniji i skuplji od standardne proizvodnje, ali mi smo se odlučili da prodajemo olovke iz Begreen asortimana po istoj cijeni kao normalne PILOT olovke. Osim toga, Begreen asortiman je širok i dovoljno različit kako bi svaki korisnik mogao pronaći olovku ili olovke koje mu savršeno odgovaraju.

Otkrijte kompletan Begreen asortiman.