B2P Gel - Gel roler - Zelena boja - Begreen - Srednji Vrh
Begreen oznaka
89.0% *
* Procenat recikliranog materijala izuzimajući potrošni materijal (patrone, uloške, mastilo ili mine) i pakovanje
Širina ispisa
Srednji
Širina ispisa
B2P: Od flaše do olovke! Kada bočica za vodu postane telo uvlačive valjkaste hemijske olovke. Ekološki i još mnogo, mnogo više. 2021. godine, prvi put u svetu, naš B2P asortiman će ići još dalje u logici „Od boce do olovke“, jer će kao deo u svom sastavu sadrži plastični otpad prikupljen sa plaža.…
Detalji proizvoda
B2P Gel - Gel roler - Zelena boja - Begreen - Srednji Vrh

B2P: Od flaše do olovke! Kada bočica za vodu postane telo uvlačive valjkaste hemijske olovke. Ekološki i još mnogo, mnogo više.

2021. godine, prvi put u svetu, naš B2P asortiman će ići još dalje u logici „Od boce do olovke“, jer će kao deo u svom sastavu sadrži plastični otpad prikupljen sa plaža. Ova olovka je napravljena od 89,8% * recikliranih plastičnih boca, od čega je 2,5% ** reciklirane okeanske plastike, što je inovativan način za učešće u borbi protiv zagađenja mora. Mali gest može napraviti značajnu razliku u našoj borbi protiv klimatskih promena!

Proizvodnjom Begreen B2P Gel rolera sa recikliranom plastikom, Pilot smanjuje ugljenični otisak olovke u poređenju sa istom olovkom proizvedenom bez reciklirane plastike. Ali tu se ne zaustavlja, punjenjem najmanje 3 puta, smanjili biste i emisiju ugljen-dioksida. Od proizvodnje do kraja životnog veka proizvoda, procenjuje se da kupovina ove Begreen olovke i punjenje 3 puta smanjuje ukupan uticaj olovke na životnu sredinu za -69% *** u poređenju sa kupovinom dodatne 3 nove olovke.

* Reciklirani materijal uglavnom iz plastičnih boca (isključujući zamenljive delove)

** Kruti plastični materijal dobijen iz okeana, plaža, reka, jezera, obala i plovnih puteva.

  • Napravljeno od 89,8%* reciklirane plastike (bez potrošnog materijala), kako bi se smanjio naš uticaj na životnu sredinu.
  • Učinkovitost i udobnost pisanja zahvaljujući jedinstvenoj fluidnosti i ultramekoći Pilot gel mastila.
  • Proizvod za ponovno punjenje, ekonomičniji i poštuje životnu sredinu.
  • Potisni mehanizam: olovka spremna u jedan klik, nema više izgubljenih poklopaca!
  • Širina ispisa : 0.32 mm
  • Dopunjivo : Da
  • Tip size in mm : 0.70 mm
  • Ink Colour : Zelena boja